3 december 2022 De INOG (Indische Naoorlogse Generatie) Leusden

Iets te melden over een reunie, een feest, een bijeenkomst, een tentoonstelling of een andere gebeurtenis? Meldt het hier of geef een reactie. Wees specifiek met datum, plaats en tijd
Plaats reactie
Gebruikersavatar
webmaster
Beheerder
Berichten: 1750
Lid geworden op: di 05 feb 2008, 08:00

3 december 2022 De INOG (Indische Naoorlogse Generatie) Leusden

Bericht door webmaster »

Beste Chris,

Wellicht is dit interessant om op de site te plaatsen.
Het programma op 3 december gaat over Nieuw-Guinea/West-Papua (zie bijlage)

De INOG (Indische Naoorlogse Generatie) Leusden heeft als doelstelling in de inloopbijeenkomsten door middel van aandacht voor geschiedenis, cultuur en identiteit, in de vorm van lezingen en workshops, aan allen die het voormalige Nederlands Indië en de aldaar plaatsgevonden oorlogen, als achtergrond hebben, een plek te bieden waar op informele wijze men met elkaar in contact kan komen.
De stelregel is ; niets moet, veel is mogelijk. In het bestaan van dé INOG zijn aspecten van herkennen en erkennen nog steeds belangrijk. Emotionele ondersteuning is mogelijk van een aanwezige maatschappelijk werkende.
De inloopbijeenkomsten vinden altijd plaats op de eerste zaterdag van de maand. Met uitzondering van de maand augustus, en staat open voor alle generaties van alle culturen.
Dé INOG Leusden is te vinden op genoemde zaterdagen bij Maxima’s Leusden, Maximaplein 7, 3832 JS Leusden. Er is een ruime auto parkeergelegenheid aanwezig en per OV is het vanaf station Amersfoort Centraal met stadsbus 80, halte Maximaplein, in ruim een kwartier te bereiken.

De inloop is meestal vanaf 11.00. Het ochtenddeel voor de lezing en/of workshop is van 11.30-12.30. De lunch duurt tot ongeveer 14.00. Een vervolg van lezing en/of workshop is mogelijk tot uiterlijk 16.00. Dan vindt de afsluiting van de dag plaats.
De toegang bedraagt € 5,- p.p. Gebruikelijk is dat tijdens de lunch Indische snacks te koop zijn.
De INOG Leusden is verbonden met stichting Pelita en selfsupporting. De inkomsten bestaan grotendeels uit de toegangsgelden, de verkoop van de Indische snacks en verkoop van (uit donaties afkomstige) Indische boeken.


Vriendelijke groet
Humphrey Trouerbach
dé INOG programma 03 december 2022 (1).pdf
(1.14 MiB) 202 keer gedownload
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Plaats reactie