Gezocht: Miep van Groningen (Manokwari)

Ben je op zoek naar iemand? Wie weet krijg je een reactie in dit forum van degene die je zoekt, of van iemand die hem of haar kent.

Gezocht: Miep van Groningen (Manokwari)

Berichtdoor webmaster » vr 13 sep 2019, 09:16

Ben Ingrid Boers, al jaren op zoek naar Miep van Groningen die op de Fanidiweg Manokwari heeft gewoond, zij was toen mijn allerbeste vriendin en haar ouders Oom Jan en tante Sien hadden een bakkerij. Bakkerij van Groningen dus. Het frustreert me, dat ik na een lange zoektocht van jaren haar maar niet kan vinden. Het zou heel fijn zijn indien je mij hiermee zou kunnen helpen. Alvast dank.
Vriendelijke groetjes,
Ingrid Boers
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Avatar gebruiker
webmaster
Beheerder
 
Berichten: 1420
Geregistreerd: di 05 feb 2008, 08:00

Re: Gezocht: Miep van Groningen (Manokwari)

Berichtdoor kampongambon » vr 20 sep 2019, 20:51

Met "Van Groningen" zal zeer waarschijnlijk "van Groeningen" bedoeld worden. Kan me goed herinneren dat een goede kennis (George Groeningen" van mijn ouders in Manokwari een bakkerij aan de Fanindiweg had, tegenover de winkel Schaafsma. Eind jaren 50 kwam er fam.met een nichtje van hem in Manokwari wonen. Zij was toen van de leeftijd dat ze naar de MULO ging of al werkte. Jammer genoeg weet ik niet waar zij naar toe is gegaan. Maar misschien weten haar oude vriendinnen (Bishof, Herklots, Bounin, Böck) waar ze destijds mee optrok het wel.
Vr.groet en Succes met de opsporing, Roy Hendrik
kampongambon
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do 14 aug 2008, 22:44

Re: Gezocht: Miep van Groningen (Manokwari)

Berichtdoor kampongambon » vr 20 sep 2019, 21:09

[quote="kampongambon"]Met "Van Groningen" zal zeer waarschijnlijk "van Groeningen" bedoeld worden. Kan me goed herinneren dat een goede kennis (George Groeningen" van mijn ouders in Manokwari een bakkerij aan de Fanindiweg had, tegenover de winkel Schaafsma. Eind jaren 50 kwam er fam.met een nichtje (Corry) van hem in Manokwari wonen. Zij was toen van de leeftijd dat ze naar de MULO ging of al werkte. Jammer genoeg weet ik niet waar zij naar toe is gegaan. Maar misschien weten haar oude vriendinnen (Nonon Bishof, Ranny Herklots,Edith Bounin, Ine Böck, Judith Beem) waar ze destijds mee optrok het wel.
Vr.groet en Succes met de opsporing, Roy Hendrik
kampongambon
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do 14 aug 2008, 22:44


Keer terug naar Opsporing verzocht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast