Ed Siegers/ Foto's Hollandia 1955/1956

Ben je op zoek naar iemand? Wie weet krijg je een reactie in dit forum van degene die je zoekt, of van iemand die hem of haar kent.

Ed Siegers/ Foto's Hollandia 1955/1956

Berichtdoor EdSiegers » di 04 jul 2017, 18:47

Goedenavond, Ik ben in Hollandia op 22 september 1956 geboren. Mijn vader was radiotélégrafist bij de Shell. Mijn moeder komt uit Nederland en heeft kontakt met mijn vader via brief gekregen eind 1954 of begin 1955. Ze is in Biak aangekomen en zijn samen toen naar Hollandia verhuisd. Ik zoek momenteel foto's van Hollandia van die période. Wij zijn in januari 1958 naar Nederland gegaan dus ik heb helemaal geen herinneringen van de periode dat wij daar gewoond hebben.
Ik ben nooit terug gegaan vanwege mijn familiesituatie, getrouwd in Frankrijk, kleine kinderen en natuurlijk ook het werk. De reiskosten zijn natuurlijk behoorlijk gedaald maar ik wacht nu op mijn pensioen om er een keer naar toe te gaan. Kan iemand, die foto's uit die periode hebben en of bij de shell gewerkt hebben en éventueel mijn vader gekend hebben, zich melden of scans van de foto's maken en mij via de mail opsturen? Mijn kleinkinderen zijn heel nieuwschierig en vragen konstant daarna. Ook voor mij is dit een wens van lange tijd. Alvast heel erg bedankt aan diegene die mij hiermee helpen kunnen. Mijn vader's naam was, hij is in 1985 gestorven, Ed Siegers en mijn moeder's naam Was Tiny Siegers, geboren Buijs.
Eduard Siegers, Mazangé Frankrijk
EdSiegers
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di 04 jul 2017, 18:25

Keer terug naar Opsporing verzocht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast